Zorgplein Geitenkamp

Zorgplein Geitenkamp is een samenwerking tussen meerdere disciplines in de zorg. Op dit ogenblik werken 3 bedrijven en organisaties vanuit het pand aan de Geitenkamp 34 te Arnhem.

Zorgplein Geitenkamp kan in een behoefte voorzien die recent is ontstaan, landelijk en dus ook in de gemeente Arnhem. Aangezien er sinds januari 2015 veel is veranderd in de organisatie- en vergoedingenstructuur in de zorg, zijn de oude lijntjes om zorg te regelen vaak niet meer te voorhanden. Dit betekent dat zorgverleners of andere betrokkenen in de zorg met een poortwachtersfunctie, bv de huisartsen, gemeenten en de sinds 2015 werkzame wijkteams, nieuwe wegen moeten vinden om de zorg te regelen en, niet minder belangrijk, betaalbaar te houden. Door ons te verenigen onder de vlag van Zorgplein Geitenkamp, worden wij makkelijker vindbaar voor ‘zorgzoekenden’ en kunnen wij ook elkaar en onze clienten ondersteunen in het vinden van de meest passende zorg en zorgattributen.

Sinds november 2014 zijn wij met een enthousiast team van jonge ondernemers begonnen aan dit avontuur. We hopen in de nabije toekomst nog meer ondernemers in of gelieerd aan de zorg te verwelkomen en met ons een samenwerking aan te gaan.

Er zijn momenteel nog op meerdere dagdelen in de week kantoor- en behandelruimtes beschikbaar. Heeft u als ondernemer interesse? Neem dan contact op via het contactformulier op deze site.

Vrolijke groeten,

Zorgplein Geitenkamp