Over ons

Bres hulpmiddelen levert herbruikbare zorghulpmiddelen voor een fractie van de nieuwprijs. Ons team reinigt en repareert gebruikte en afgeschreven hulpmiddelen voor hergebruik. Ons aanbod voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, dat houdt ook in dat wij uitsluitend werken met hoogwaardige merken. De herbruikbare hulpmiddelen stellen wij bij klanten thuis op maat af voor optimaal gebruik.

Bres levert nu ook nieuwe zorghulpmiddelen om beter in te spelen op de zorgvragen van onze klanten. Ons aanbod bestaat uit zorghulpmiddelen voor in de slaapkamer en badkamer. Maar ook (XXL) rollators en sta op stoelen. Afhankelijk van de zorgvragen van onze klanten breiden wij ons assortiment uit.

Vanaf september 2020 openen wij onze nieuwe showroom aan de L.J. Costerstraat in Arnhem. Bezoekers kunnen daar de nieuwste en herbruikbare zorghulpmiddelen bekijken en uitproberen. Daar komt ook ons reparatiecentrum voor het reinigen en repareren van zorghulpmiddelen.

 

Bres hulpmiddelen is gestart onder het motto ‘Stop de verspilling in de zorg!’. Onze inzet bestaat uit vele sta op stoelen, trippelstoelen en andere zorghulpmiddelen die nu hergebruikt worden. Wij blijven ons daar onverminderd voor inzetten.

Wilt u een zorghulpmiddel of zorgmeubulair aanbieden? Neem dan contact met ons op. 

Bres hulpmiddelen werkt nauw samen een team zorgspecialisten van Zorgplein Geitenkamp. Deze samenwerking zorgt voor up-to-date kennis en ervaring over de zorg.