Sticker

'In de bres springen'
('iemand te hulp komen, iets/iemand steunen', 'iets/iemand verdedigen')

Slaapkamer

image
Openingstijden / Info

Telefonisch bereikbaar
Maandag tot en met zondag 09:00-21:00.
Openingstijden showroom
Maandag en woensdag van 9:30 tot 13:00 of op afspraak.

REVIEWS

Mijn moeder heeft zeker de 5 laatste prachtige jaren van haar lange leven enorm veel plezier gehad van haar sta op stoel. Bres heeft haar geweldig geadviseerd en bijgestaan.

Dank je Bas!

Mevrouw Wasmann

Wat een fantastische service! Vader Piet Baardman dolgelukkig met zijn sta op stoel. Schitterend exemplaar. Hele snelle levering en goede uitleg.

Piet Baardman - Oegstgeest

wij kochten een sta op stoel bij Bres en dat bleek een goed adres keurig afgeleverd volgens afspraak en een perfecte stoel zij blij en wij blij.

Mevr E.Kempen van Aalderen

Mijn buurvrouw (zie foto) is prima geadviseerd door Bas en geniet binnen een dag volop van haar uitstekend passende stoel. Daarnaast heeft hij ook nog gezorgd voor een bedbeugel waardoor ze zelfstandig uit bed kan komen.

Cobi van Vessem - Mook

We hebben meerdere stoelen gezien bij particulieren via marktplaats, maar waren telkens teleurgesteld over de stelling “zo goed als nieuw”.
Tenslotte hebben we deze stoel telefonisch bij Bres gekocht. Maar wel op voorwaarde dat hij helemaal schoon, zonder vlekken, slijtageplekken of beschadigingen en 100% in orde zou zijn.  En we werden zeker niet teleurgesteld! Bas kwam ruim op tijd en heeft de stoel ter plekke op maat gemaakt. Daarbij hebben we nog 6 maanden garantie. Wij zijn absoluut tevreden!

José

Groene sta-op stoel uitgezocht op woensdagmiddag (op afspraak) en op donderdag aan huis gebracht en afgesteld! Top! Moeder is er erg blij mee en wij dan dus ook. Bedankt voor het meedenken en de goede service! Groet, familie Jansen.

Mevr. Jansen - Lobith

zeer snelle levering, prima service, correct en vriendelijke mensen

Dhr. van der Velden

Goede service en betaalbaar. Snelle levering en goede begeleiding.

Fam. Smaak - Uden

Eenvoudig fantastisch

Fantastisch eenvoudig

Dhr. en Mevr. de Vries - Arnhem

Net met mijn moeder naar de Geitenkamp gereden. Naar het Zorgplein, Bres hulpmiddelen. Ze wilde heel graag een betaalbare sta-op stoel. Ontvangen door twee hele sympathieke mannen. Koffie en een leuk gesprek, terwijl mijn moeder wat stoelen ging uitproberen. Geslaagd en tevreden gingen we naar huis. Na een half uur stonden ze al met de stoel voor mijn moeders huis. Netjes aangebracht, uitgelegd. Kortom, hele kundige mannen. Goede service, iedereen aan te raden.

Mevrouw Frequin - Arnhem

We zochten een sta-op-stoel voor mijn moeder en kwamen door de goed opgezette website terecht bij Bres ,
We konden door de goede foto’s en beschrijving online een mooie stoel uitzoeken en bestellen ,
Een paar dagen later zat mijn moeder er al in , dankzij de snelle bezorging , attente en proffesionele begeleiding van Bres ,
Hartelijk bedankt , mijn moeder is er heeeeeel blij mee .

Mevr. de Koning - Sint-Oedenrode

We zijn met onze dochter door Bres opgehaald om in de winkel de stoelen te bekijken en uit te proberen. Daarna weer netjes thuis gebracht, geheel vrijblijvend. Toen we een keuze hadden gemaakt zijn ze de stoelen enkele dagen daarna komen brengen. Uitstekende service!

Dhr. Louwen - Duiven

Ze zeggen niet alleen: het zit lekker, maar het zit ook echt lekker. Zeer tevreden over de ontvangst en begeleiding. Goed voorbereid en fijne informatie.

Mevr. Louwen - Duiven

Via marktplaats met Bres in contact gekomen. Vlotte levering en uitstekende kwaliteit voor een mooi prijsje. Ik geef jullie de duim!

Dhr. Janssens - Deventer

Voor mijn moeder waren we opzoek naar een sta-op stoel die haar meer comfort zou bieden en ook nog eens paste bij haar interieur. We waren aangenaam verrast toen we Bres ontdekten in haar woonplaats. Dankzij de goede advisering en aflevering de dag na aankoop, beschikt moeder nu letterlijk over een steuntje in de rug.

Mevr. Kant - Arnhem

Wij zijn ook via internet in contact gekomen met de firma Bres. We bezochten op afspraak de firma in Arnhem en stonden versteld van het aanbod van sta-op stoelen. Er was voldoende keus betreffende de kleur en uitvoering. Heel snelle levering (binnen enkele dagen) en prima afstelling ter plaatse. Ben heel tevreden over de geleverde service en is zeker aan te raden voor andere belangstellenden.

Dhr. Hekkenberg - Bussum

Heerlijke stoel! Stipt en netjes afgesteld. Wat wil je nog meer.

Mevr. Hubert - Heel

Prima service. Spring in de bres bij Bres, dan zit je goed!

Mevrouw Poterman - Nijmegen

Zit heerlijk. Zo kan ik fijn en comfortabel naar buiten kijken. Mooie prijs voor zo’n mooie stoel!

Mevrouw Van der Dussen - Vianen

Als je een goeie stoel wilt hebben, daar zit ik in! We zijn goed geholpen. Over service gesproken!

De heer en mevrouw Peters - Angeren

Jullie mogen overal binnen komen. Na 16 jaar gebruik van mijn oude Fitform even iets anders geprobeerd en nu weer terug. Zit heerlijk en ziet er zo goed als nieuw uit. Jullie doen het heel goed.

Jan en Mieke - Schijndel

Mijn sta-op stoel zit heel comfortabel. Toen er een defect was na enkele maanden gebruik, heb ik gebeld en ze kwamen meteen de volgende dag om de reparatie te doen. Zo was ik weer geholpen. Bedankt.

Dhr. Hollander - Arnhem

Op zoek naar twee relax-stoelen met sta-op functie kwamen we via internet bij u terecht. De stoelen moesten aan een aantal eisen voldoen. Hij moest natuurlijk goed zitten en verstelbaar zijn. Na een aantal bezoeken aan de showroom van Bres Hulpmiddelen zijn het een Fitform- en een Doge-stoel geworden. Deze voldeden helemaal aan onze verwachting, ook de kleur. Maar hoe komen ze van Arnhem naar Drente? Ze werden gebracht en ter plekke op de maten van mij en mijn vrouw ingesteld. We zijn tevreden over de bediening, de grote keuze en de koffie!

Fam. Goulmy, Midlaren
review image

We zijn allebei supertevreden over de zaak Bres en de service die zij leveren. Keurig op tijd en volgens afspraak. En wat de stoelen betreft is het heerlijk comfortabel zitten in alle standen. Eerst hadden we veel gepruts met tafeltjes en krukjes, maar nu kunnen we heel prettig zitten met de benen omhoog.

Mevr. Burbach – Arnhem

Ik ben heel tevreden en vind het een heerlijke stoel om in te zitten en ook nog tegen een schappelijke prijs. Uitstekende service verleent door de jongens van Bres! De ene dag besteld, de volgende dag al geleverd. Chapeau!!

Dhr. Bier, Apeldoorn
review image

Ik wil jullie bedanken voor de vlotte levering van de sta op stoel bij mijn moeder. Een mooie stoel voor een zeer redelijke prijs. En wat nog mooier was, dat de stoel al de volgende dag bij haar afgeleverd kon worden. De stoel is naar de 1e verdieping gebracht en daar ook netjes voor haar ingesteld. Het was dat de oude stoel niet door het trapgat pastte, anders hadden jullie dat ook nog voor ons mee terug willen nemen. Al met al zeer tevreden met de door jullie geleverde stoel en service. We zullen jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groet,

Mevr. Erdman-Benter
review image

Ik ben heel erg tevreden met de service die jullie verleend hebben. Ik ben erg tevreden over de stoel. De levering was snel en jullie namen de tijd om de stoel af te stellen naar de situatie van de persoon. Het is een aanbeveling waard voor anderen. Succes met jullie bedrijf!

Mevr. de Groot, Purmerend